Mossos d'Esquadra al port de l'Estartit, poc abans de sortir a pentinar els voltants de les illes Medes a la recerca d'algun rastre d…
El fet que es trobin a gran profunditat -a uns 150 metres- dificulta l'accés fins a la zona.
Estartit

Abandonen la recerca activa dels dos ocupants de l'ultralleuger desaparegut a la zona de l'Estartit

Durant cinc dies, els equips de rescat han pentinat per terra, mar i aire la zona compresa entre l'Escala i Begur, sobretot a les illes Medes, sense resultat.

RedaccióActualitzat

Bombers, Mossos d'Esquadra i Guàrdia Civil han decidit abandonar la recerca activa dels dos ocupants de l'ultralleuger desaparegut diumenge al migdia. Els equips de rescat han pentinat per terra, mar i aire la zona compresa entre l'Escala i Begur, sobretot a les illes Medes.

Després de cinc dies de recerca, i sense trobar cap rastre de l'aparell, la recerca activa no es reprendrà. Tot i això, els Mossos faran passades aleatòries amb helicòpter i també s'han alertat pescadors i clubs nàutics perquè avisin si troben algun indici, cosa que tornaria a activar-la.

A més, també s'està pendent de rebre un estudi detallat sobre l'eco d'un radar que es perd a la zona del cap de Begur el dia de la desaparició.

L'única pista amb què comptaven els equips de rescat és la informació rebuda des del mòbil d'un dels dos ocupants de l'aparell. A les 13.18, just abans que es perdés la pista de l'ultralleuger, el senyal de telefonia situava el telèfon dins l'àrea de cobertura de l'antena de l'Estartit.

L'aparell s'havia enlairat diumenge a les dotze del migdia des de l'aeròdrom de Pals. A bord hi viatjaven una instructora de 48 anys, veïna de Torroella de Montgrí, i un alumne de 43, veí de Barcelona. L'ultralleuger havia de tornar cap a les cinc de la tarda.

Anar al contingut