Ral·li Dakar

Joan Barreda, en motos, i Carlos Sousa, en cotxes, primers líders del Dakar 2014

El pilot castellonenc Joan Barreda és el primer líder de la categoria de motos del Ral·li Dakar, que ha començat aquest diumenge, amb una primera etapa de 180 quilòmetres cronometrats entre Rosario i San Luis, a l'Argentina. Barreda ha avantatjat Marc Coma de 37 segons, i tercer ha quedat el francès Cyril Despres, a 1 minut i 40 segons. En cotxes, victòria d'etapa i liderat per al portuguès Carlos Sousa, amb el català Nani Roma quart, a 1 minut i 15 segons.

Actualitzat

El pilot castellonenc Joan Barreda és el primer líder de la categoria de motos del Ral·li Dakar, que ha començat aquest diumenge, amb una primera etapa de 180 quilòmetres cronometrats entre Rosario i San Luis, a l'Argentina. Barreda ha avantatjat Marc Coma de 37 segons, i tercer ha quedat el francès Cyril Despres, a 1 minut i 40 segons. La quarta posició ha estat per al també francès Alain Duclos, seguit pel portuguès Paulo Gonçalves i el xilè Chaleco López.

Aquest dilluns, la dificultat de la prova pujarà un nivell més amb la disputa de la segona etapa, entre San Luis i San Rafael, amb 359 quilòmetres cronometrats i l'aparició de les primeres i temudes dunes al sector de Nihuil.

Carlos Sousa, primer líder en cotxes

El portuguès Carlos Sousa, al volant d'un Haval, és el primer líder del Dakar en la categoria de cotxes després d'imposar-se en la primera etapa. Sousa ha estat 17 segons més ràpid que l'argentí Orlando Terranova (Mini), segon, i 47 més que el qatarià Nasser al-Attiyah, tercer també amb un Mini. El català Nani Roma ha acabat quart, a 1 minut i 15 segons, just davant de Carlos Sainz, i l'actual campió, Stéphane Peterhansel, ha estat sisè, a més de quatre minuts del guanyador.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut