Caracas

Maduro impulsa la lluita contra el crim després de l'assassinat d'una "exmiss" Veneçuela

El president de Veneçuela, Nicolás Maduro, ha decidit posar en marxa un pla de lluita contra el crim, l'endemà de l'assassinat a trets de l'actriu i model Mónica Spear, "miss" Veneçuela 2004. Uns atracadors van matar la popular actriu de telenovel·les quan anava amb el seu vehicle acompanyat del seu marit, que també va ser assassinat.

RedaccióActualitzat

Veneçuela està commocionada arran de l'assassinat a trets de l'actriu Mónica Spear, que va ser "miss" Veneçuela fa nou anys. La model i actriu de telenovel·les va ser tirotejada dilluns després d'un incident quan circulava en cotxe amb el seu marit, Thomas Henry Berry, un home de negocis irlandès, que també va morir, i la seva filla de 5 anys, que va resultar ferida. Els delinqüents volien atracar les víctimes en una autopista de Puerto Cabello, al nord del país.

El ressò que ha tingut la notícia a Veneçuela, un país amb 25.000 morts a l'any a conseqüència d'accions violentes, ha forçat la intervenció del govern de Nicolás Maduro, que ha convocat tots els governadors del país, incloent-hi el seu gran rival Henrique Capriles, a una cimera sobre seguretat. Maduro impulsa ara un pla per lluitar contra el crim: "Arribaré fins al final contra tots aquells que pretenguin fer una matança contra el poble. No hi haurà tolerància contra els que facin accions com aquesta."

Mónica Spear, de 29 anys, va guanyar el certamen de Miss Veneçuela de 2004. En el concurs de Miss Univers de l'any següent va aconseguir el quart lloc. Era model i també actriu de telenovel·les com "Mi prima Ciela", "Pasión prohibida" i "La mujer perfecta".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut