Imatge d'arxiu del president del govern espanyol, Mariano Rajoy.
Imatge d'arxiu del president del govern espanyol, Mariano Rajoy.
Madrid

Rajoy creu que Mas ha perdut la batalla internacional amb les cartes i que farà el ridícul

El president del govern espanyol s'ha referit a les cartes que el president de la Generalitat va enviar als líders europeus en la reunió de la direcció a la seu del partit al carrer Génova.

RedaccióActualitzat

El líder dels populars, Mariano Rajoy, s'ha referit a les cartes que el president Artur Mas ha enviat als líders europeus i ha assegurat que Catalunya ha perdut la batalla internacional i que farà el ridícul. Així ho han explicat fonts del PP sobre la reunió de la direcció que s'ha fet aquest dimecres al matí al carrer Génova.

Segons les fonts, el president de l'executiu ha parlat "del desafiament sobiranista" obert a Catalunya i ha subratllat un cop més que la consulta no se celebrarà.

Les declaracions de Rajoy portes endins han arribat el mateix dia que la resposta a Mas del president de la Comissió Europea, José Manuel Durao Barroso. Barroso ha avisat que el procés sobiranista és un afer intern d'Espanya, però ha recordat que una Catalunya independent quedaria fora de la Unió.

El president espanyol ha tornat a anomenar Catalunya en el comitè executiu del partit, on finalment també ha acabat parlant de la polèmica llei de l'avortament per demanar centrar-se en la millora de l'economia, com ell mateix ha dit que farà.

 

Anar al contingut