Dissabte amb núvols baixos i bancs de boira a l'interior

El temps anticiclònic s'imposa dissabte, tot i que no tenim un cel assolellat del tot ni molt menys. La tarda es presenta amb força núvols baixos i boires, sobretot cap a l'est i cap al sud, amb més clarianes cap al nord de Lleida, nord de Barcelona i oest de Girona. Diumenge no farà net.

Actualitzat

El temps anticiclònic s'imposa dissabte, tot i que això no implica un cel assolellat. Hi ha núvols baixos i boires que conviuen amb poques ullades de sol.

De fet, el dia ha començat bastant enterbolit, en part per una banda de núvols mitjos, que ha avançat de sud a nord i que s'ha retirat al llarg del matí, impulsada pels vents del sud en les capes mitges. S'han obert clarianes cap al nord de Lleida, nord de Barcelona i oest de Girona, però  al litoral i prelitoral la jornada és més grisa, amb presència d'abundants núvols baixos que no es desfaran. De tots aquests núvols no esperem pluges significatives, a tot estirar quatre gotes cap al litoral. A banda, hi ha boires i boirines a les fondalades interiors, localment persistents cap a ponent.

La presència dels núvols no ha deixat baixar gaire la temperatura nocturna. Les mínimes han estat més altes que les d'ahir a totes les comarques, tret d'alguns valors puntuals. Les glaçades han sigut anecdòtiques. Les màximes no canviaran gaire i quedaran entre els 12 i els 16 graus en general.

Els vents seran febles en conjunt fins al vespre, quan bufarà algun cop de gregal moderat a la costa Central.

Al País Valencià i les Balears, la nuvolositat serà abundant en general, i pot ploure de manera feble a partir de la tarda.

Diumenge serà un altre dia amb mescla de sol i núvols. A última hora s'acostaran més núvols des de l'oest, degut a l'arribada d'un front que ens travessarà dilluns.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut