Roses

Troben els cossos dels dos ocupants de l'ultralleuger desaparegut al desembre al golf de Roses

L'aparell va desaparèixer el 22 de desembre. Els ocupants eren una monitora de vol de Torroella de Montgrí i el seu alumne, un home de Barcelona que es preparava per volar en solitari. Els cadàvers dels dos tripulants s'han localitzat a una profunditat d'uns 90 metres. El seu rescat no es farà fins aquest divendres.

RedaccióActualitzat

Els cossos dels dos tripulants de l'ultralleuger sinistrat el 22 de desembre entre les illes Medes i el golf de Roses han estat trobats aquest dijous al migdia. Es tracta d'una monitora de vol de Torroella de Montgrí i el seu alumne, que es preparava per pilotar en solitari.

La recerca s'havia reprès després que dimecres un pesquer de Roses va trobar restes de l'aparell a prop del cap Norfeu, a 0,7 milles de la costa. La xarxa de l'embarcació va atrapar l'estructura d'un avió petit i el pescador va poder agafar-ne un tros, de color vermell, que pertanyia a l'avioneta.

Aquest dijous un equip dels Mossos d'Esquadra i de la Guàrdia Civil han anat a la zona a examinar les restes de l'ultralleuger. Amb l'ajuda d'un robot submarí han accedit a l'aparell per veure si, a dins, hi havia algun cos. Un cop el robot ha pogut apartar els paracaigudes, ha deixat al descobert els dos cossos dels tripulats. El rescat dels cadàvers, que són a uns 90 metres de profunditat, no començarà fins aquest divendres.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut