El letó Martins Dukur va guanyar divendres a Saint Moritz (Foto: EFE)
skeleton

Ander Miranbell, a un pas de classificar-se per als Jocs Olímpics d'Hivern de Sotxi

Ander Miranbell té a tocar la classificació per als Jocs Olímpics d'Hivern. El català ha quedat dissetè en la prova de la Copa del Món de skeleton disputada al circuit de Saint Moritz, a Suïssa. Després d'haver estat setzè divendres en aquest mateix circuit, el fet d'acabar dues vegades entre els 20 primers el deixa a un pas de guanyar-se un lloc per anar a Sotxi.

Actualitzat

Ander Miranbell té a tocar la classificació per als Jocs Olímpics d'Hivern. El català ha quedat dissetè en la prova de la Copa del Món de skeleton disputada al circuit de Saint Moritz, a Suïssa. Després d'haver estat setzè divendres en aquest mateix circuit, el fet d'acabar dues vegades entre els 20 primers el deixa a un pas de guanyar-se un lloc per anar a Sotxi. El procés de classificació es tancarà el proper cap de setmana al circuit d'Igls, a Innsbruck (Àustria). Tot i això, en funció dels resultats que d'aquesta nit a la Copa Intercontinental de Park City, Miranbell podria assegurar-se competir als Jocs d'Hivern d'aquest febrer.

"En el moment més difícil dels últims mesos, quan semblava fins i tot que em podia quedar fora dels Jocs Olímpics, hem donat un cop d'autoritat. La classificació se'ns havia complicat en les últimes setmanes, però les dues curses de Saint Moritz ens han permès capgirar la temporada i m'han donat una bona quantitat de punts que m'acosten a Sotxi", ha dit un eufòric Ander Miranbell.

 

Anar al contingut