Palma

La infanta Cristina declararà davant el jutge Castro el 8 de febrer, un mes abans del previst

L'instructor del "cas Nóos", José Castro, ha avançat la declaració de la infanta Cristina com a imputada, que havia fixat inicialment pel 8 de març al 8 de febrer a les deu del matí.

RedaccióActualitzat

L'instructor del "cas Nóos", José Castro, ha avançat la declaració de la infanta Cristina, que havia fixat inicialment pel 8 de març, al 8 de febrer a les deu del matí, segons ha confirmat el mateix jutge aquest matí després que els advocats de la duquessa de Palma han anunciat que renuncien a recórrer.

Així, doncs, el jutge l'interrogarà, com a imputada pels delictes de frau fiscal i blanqueig de capitals, un mes abans del que estava previst,

El magistrat precisa en el seu pronunciament que la compareixença de Cristina de Borbó no és voluntària, perquè respon a la citació com a imputada.

Per altra banda, la defensa assegura que la idea d'acatar la imputació ha sortit de la infanta. Miquel Roca, advocat de la infanta Cristina, ha explicat avui que la decisió de no recórrer la seva imputació en el "cas Nóos" ha sortit d'ella mateixa i que té interès a prestar declaració davant el jutge "com més aviat millor". Roca no s'ha pronunciat sobre si la decisió d'acatar la seva imputació en el "cas Nóos" prové de la Zarzuela.

En declaracions a la premsa a les portes del seu despatx, l'advocat ha dit que la infanta ha tornat al seu domicili a Suïssa després de reunir-se amb el seu equip jurídic per preparar la defensa a la seva imputació, encara que té previst tornar a Barcelona per entrevistar-se de nou amb els seus lletrats abans de la data de l'interrogatori.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut