Leo Baptistao, vestit de verd-i-blanc, a la seva presentació (Foto: EFE).
Primera Divisió

El Betis presenta Baptistao, amb qui confia redreçar la situació de l'equip

El Betis ha presentat el brasiler Leo Baptistao com a nou jugador verd-i-blanc, tot i que ja va debutar davant de l'Osasuna. El davanter ha assegurat a la presentació que no és "cap salvador" però confia evitar el descens en el qual està immers l'equip andalús. El Betis és el cuer de Primera Divisió i a set punts de la permanència.

Actualitzat

El Betis ha presentat el brasiler Leo Baptistao com a nou jugador verd-i-blanc, tot i que ja va debutar davant de l'Osasuna. El davanter ha assegurat a la seva presentació que no és "cap salvador" però confia evitar el descens en el qual està immers l'equip andalús. El Betis és el cuer de Primera Divisió i a set punts de la permanència.

Baptistao ha assegurat que creu que "ens podem salvar. Estem convençuts en el vestidor, tot i que no estem contents amb el resultat amb l'Osasuna". El davanter s'ha mostrat confiat amb què "entre tots" sortiran "d'aquesta situació" perquè "el club" li "pot aportar moltes coses". El jugador, que ja va debutar amb l'Osasuna aquest cap de setmana, ha arribat cedit per l'Atlètic de Madrid fins a final de temporada.

El president del Betis, Miguel Guillén, ha desitjat "tot l'èxit del món" al jugador a més de reconèixer que ha estat "una negociació difícil perquè molts equips el volien. Aportarà moltes coses al club en la seva delicada situació esportiva".

Anar al contingut