Sant Joan Despí

La realitat virtual arriba als nous informatius de TVC

El compte enrere dels nous informatius d'aquesta casa ha començat. Dilluns que ve s'estrenen i ja hem pogut veure amb detall com seran. És una renovació amb tots els ets i uts: afecta el fons i la forma, i no només els telenotícies, sinó també el canal 3/24 i aquest portal, el 324.cat. La innovació, l'evolució i l'optimització són els eixos d'aquest canvi, que arriba coincidint amb el trentè aniversari.

RedaccióActualitzat

El compte enrere dels nous informatius d'aquesta casa ha començat. Dilluns que ve, s'estrenen i ja hem pogut veure amb detall com seran. És una renovació amb tots els ets i uts: afecta el fons i la forma, i no només els telenotícies, sinó també el canal 3/24 i aquest portal, el 324.cat. La innovació, l'evolució i l'optimització són els eixos d'aquest canvi, que arriba coincidint amb el trentè aniversari.

Tal com ha explicat Toni Cruanyes, el nou editor i presentador del "TN vespre", ha destacat que "ens hem preparat per oferir el que l'espectador ens demana", i que la tecnologia hi juga un paper molt important, per fer-ho "atractiu i didàctic". Tot plegat, s'ha fet, ha afegit Cruanyes, "de forma eficient, aprofitant els recursos".

El canal 3/24 forma part d'aquest canvi d'aparença, que unificarà tots els serveis informatius. El programa "23/24", presentat per Agustí Esteve, adoptarà també la nova imatge.

Els canvis de contingut es notaran sobretot a l'edició del vespre, on s'incorporaran elements d'anàlisi i reflexió perquè l'espectador pugui conèixer més bé el context de les principals notícies, amb els experts i els especialistes dels Serveis Informatius de TVC com a millor garantia de veracitat i rigor. I pel que fa a la imatge, el nou plató, més lluminós, té 300 metres quadrats, la majoria ocupats per un "chroma" verd on es podran projectar gràfics en tres dimensions i diversos fons. El decorat, de fet, es virtualitza. Tot plegat, per mantenir el lideratge d'audiència.

VÍDEOS RELACIONATS
GALERIES RELACIONADES
Anar al contingut