Madrid

Catorze detinguts a Madrid en una concentració de suport als veïns de Gamonal

En el transcurs de la concentració, un grup de manifestants s'ha enfrontat a la policia i han començat a destrossar mobiliari urbà i cremar contenidors. Els enfrontaments han acabat amb una desena de ferits, cinc dels quals policies. Hi ha hagut catorze detinguts.

RedaccióActualitzat

La policia ha detingut catorze persones durant la manifestació que s'ha fet a Madrid aquest dimecres per solidaritzar-se amb els veïns del barri de Gamonal de Burgos. Al voltant de 500 persones s'han aplegat a la Puerta del Sol convocats per diversos moviments socials per cridar proclames de suport als detinguts durant les protestes veïnals en contra de la construcció d'un bulevard al barri.

En el transcurs de la concentració, un grup de manifestants s'ha enfrontat a la policia i han començat a destrossar mobiliari urbà i cremar contenidors. Els enfrontaments han acabat amb una desena de ferits, cinc dels quals policies.

Fonts de la delegació del govern a Madrid asseguren que entre els manifestants detinguts hi ha militants d'extrema esquerra i membres del grup anarquista Esquerra Castellana.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut