Barcelona

Els Depeche Mode tornen a Barcelona en plena forma per presentar el seu nou disc "Delta Machine"

Bona acollida del públic al grup anglès Depeche Mode, aquest dimecres al Palau Sant Jordi de Barcelona. Els pioners del pop electrònic van presentar el seu nou disc, "Delta Machine", sense oblidar els grans èxits de la banda, com ara "Personal Jesus". El grup farà dos concerts més aquesta setmana a Madrid.

RedaccióActualitzat

Amb les entrades esgotades des de fa dies, el Palau Sant Jordi de Barcelona es va omplir aquest dimecres al vespre per veure els Depeche Mode. La veterana banda britànica hi va presentar el seu darrer disc, "Delta Machine", un homenatge a la música del delta del Mississipí i a l'electrònica. Amb el carismàtic cantant Dave Gahan al capdavant, també van interpretar els seus temes més clàssics.

Els Depeche Mode van donar la benvinguda al públic català amb "Welcome to my world", la cançó que obre el tretzè àlbum de la seva trajectòria, "Delta Machine", que des del maig del 2013 porten de gira per l'Amèrica del Nord i Europa. El grup assegura que el títol del disc, "Delta Machine", fa referència d'una banda al delta del Mississipí, i de l'altra, a les màquines que ells sempre han fet servir per fer música, però no cal dir que amb temes com, per exemple, "Angel" continuen molt més a prop de l'electrònica que del blues.

L'últim cop que els Depeche Mode van venir a Barcelona va ser a finals del 2009, fa poc més de 4 anys, i en aquella ocasió van omplir dues nits seguides el Palau Sant Jordi. En tot cas, els directes d'aquesta banda en actiu des del 1980 continuen sent un valor segur. Als seus 51 anys, Dave Gahan es troba en plena forma per evolucionar sobre l'escenari i interpretar les cançons compostes majoritàriament per Martin Gore, que l'acompanya a la guitarra, i el públic respon amb fe i entusiasme als seus temes de sempre.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut