Barcelona

Alumnes de 4t d'ESO estrenen una assignatura pionera per aprendre a crear apps

6.000 alumnes de quart d'ESO estrenen una assignatura optativa per aprendre a crear aplicacions per a tauletes i mòbils. És el primer cop que s'introdueix al currículum d'ESO una matèria d'aquest tipus.

RedaccióActualitzat

Estudiants de quart d'ESO estrenen aquest curs una nova assignatura optativa per aprendre a dissenyar aplicacions per a tauletes i mòbils. El projecte, impulsat per la Mobile World Capital, té un caràcter pioner perquè és el primer cop que s'introdueix al currículum d'ESO una assignatura d'aquest tipus.

Uns 6.000 alumnes aprendran durant tot el curs a dissenyar, desenvolupar i comercialitzar les apps que ells mateixos decideixin. L'única condició és que serveixin per resoldre problemes relacionats amb el seu entorn.

Si tenen dubtes que el professor no els pot resoldre, experts d'empreses del sector els assessoraran a través d'una videoconferència. "Amb una webcam a l'aula els alumnes plantejaran en grup quins són els seus dubtes i en quines àrees estan buscant consell i l'expert, des del punt de vista professional, els explicarà com veu ell el que estan fent", ha explicat Pere Torrents, impulsor del projecte.

El projecte s'inspira en una activitat extraescolar que s'està fent a la Gran Bretanya.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut