Barça

Rosell convoca una junta d'urgència per presentar la dimissió

Aquest dijous al matí hi ha hagut una reunió del nucli dur de la directiva al domicili del president, Sandro Rosell. A les 12.30 en sortien Javier Faus, vicepresident de l'àrea econòmica, i Josep Maria Bartomeu, vicepresident esportiu. Des de les 18.00, a les oficines del club, s'està fent una reunió extraordinària de la junta, en què Rosell presentarà la dimissió com a president del Futbol Club Barcelona. Posteriorment, cap a les 19.30, està previst que hi hagi una roda de premsa en què Rosell explicarà la seva decisió.

Actualitzat

Aquest dijous al matí hi ha hagut una reunió del nucli dur de la directiva al domicili del president, Sandro Rosell. A les 12.30 en sortien Javier Faus, vicepresident de l'àrea econòmica, i Josep Maria Bartomeu, vicepresident esportiu. Des de les 18.00, a les oficines del club, s'està fent una reunió extraordinària de la junta. en què Rosell presentarà la dimissió com a president del Futbol Club Barcelona. Posteriorment, cap a les 19.30, està previst que hi hagi una roda de premsa en què Rosell explicarà la seva decisió.

El president del F. C. Barcelona dimitirà del càrrec principalment pel fet que el jutge de l'Audiència Nacional Pablo Ruz va admetre a tràmit la querella en contra seva pel fitxatge de Neymar. Aquest, però, no és l'únic aspecte que ha influït en la seva decisió. Unes amenaces de mort dirigides en contra de la seva persona i la seva família també han pogut tenir un pes important en la sortida de la presidència. El club té la intenció de demanar que el jutge Ruz s'inhibeixi del cas perquè es traslladi el sumari a un jutjat de Barcelona.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut