La concentració ha acabat a l'estació de Sants de Barcelona.
La concentració ha acabat a l'estació de Sants de Barcelona.
Barcelona

Centenars de persones es concentren contra els preus del transport públic

La plataforma Stop Pujades Transport continua les mobilitzacions i ha convocat una vaga d'usuaris contra la pujada de les tarifes del transport públic a l'àrea metropolitana de Barcelona. Serà dimecres que ve, 29 de gener, entre les entre les vuit i dos quarts de nou del vespre.

RedaccióActualitzat

La plataforma Stop Pujades Transport continua les mobilitzacions. Centenars de persones s'han tornat a concentrar a l'estació de Sants de Barcelona per protestar, justament, contra els últims increments. Els manifestants havien quedat en una vintena d'estacions de la xarxa de transport per desplaçar-se fins a Sants.

Demanen la retirada de l'increment del 2014 i la congelació del preu del transport d'acord amb les tarifes del 2013. També volen que es formi una taula de negociació per acordar les tarifes socials.

La plataforma, a més, ha convocat una vaga d'usuaris contra la pujada de les tarifes del transport públic a l'àrea metropolitana de Barcelona. Serà dimecres que ve, 29 de gener, entre les entre les vuit i dos quarts de nou del vespre.

La T-10 té un cost de 10,30 euros, un 5% més que l'any passat i un 71% més que fa deu anys.

Anar al contingut