Calella

Mas diu que la convenció del PP a Catalunya és un "festival d'amenaces"

Artur Mas creu que la convenció del PP no està aportant cap idea i que només parla d'amenaces. El president creu que el PP i el govern espanyol demostren que han acceptat que la consulta es farà i que han començat la campanya pel no.

RedaccióActualitzat

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha qualificat de "festival d'amenaces" els missatges que estan sortint de la Convenció del Partit Popular que s'està fent a Barcelona. Diu que, de tota manera, espera que al llarg del cap de setmana en surti alguna idea de la convenció dels populars.

Mas ho ha dit durant la convenció municipal que aquest cap de setmana el partit celebra a Calella. Des allà també ha lamentat que no s'hagi pogut fer un acord de les forces sobiranistes per anar junts a les europees. Tot i això, espera que es pugui pactar un programa de mínims entre les forces favorables a la consulta.

Precisament, segons el president de la Generalitat, amb la convenció d'aquest cap de setmana, el PP i el govern espanyol demostren que han acceptat que la consulta es farà i que han començat la campanya pel no. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut