Joan Laporta, expresident del Barça, en una imatge d'arxiu.
Joan Laporta, expresident del Barça, en una imatge d'arxiu.
Barça

Laporta demana a Bartomeu a través de Twitter que convoqui eleccions anticipades

L'expresident del Barça Joan Laporta ha passat a l'acció després de la dimissió de Sandro Rosell. Laporta demana a l'actual president, Josep Maria Bartomeu, que convoqui eleccions anticipades. Laporta ho ha fet a través del seu compte de Twitter: "Davant la situació d'excepcionalitat per la falta de plena legitimitat tenint en compte que no ha estat escollit pels socis a les urnes, hauria de convocar eleccions al final de la temporada".

Actualitzat

L'expresident del Barça Joan Laporta ha passat a l'acció després de la dimissió de Sandro Rosell. Laporta demana a l'actual president, Josep Maria Bartomeu, que convoqui eleccions anticipades. Laporta ho ha fet a través del seu compte de Twitter amb aquesta piulada:


"Només celebro el que penso que és bo per al Barça, mai els problemes dels altres. Espero que Sandro Rosell resolgui davant el jutge les qüestions que l'afecten sense conseqüències ni en l'àmbit personal ni en el familiar. Amb la dimissió de Rosell penso que l'actual president del Barça, davant la situació d'excepcionalitat per la falta de plena legitimitat tenint en compte que no ha estat escollit pels socis a les urnes, hauria de convocar eleccions al final de la temporada. Pel bé del club. Fem tots junts bé la feina i mirem endavant sense rancúnia i amb il·lusions renovades."

Anar al contingut