El "no" a la MAT guanya per majoria aclaparadora en la consulta d'aquest diumenge a la Selva

Un total de 6.001 persones han votat en la consulta que s'ha fet aquest diumenge a la Selva sobre la línia de molt alta tensió, la MAT, i el ramal que afectarà els municipis de Santa Coloma de Farners, Riudarenes i Sils. El 99,5% dels participants hi han votat en contra.

RedaccióActualitzat

 

Un total de 6.001 persones han votat en la consulta que s'ha fet aquest diumenge a la Selva per preguntar a la població si volen la línia de molt alta tensió, la MAT, i el ramal que afectarà els municipis de Santa Coloma de Farners, Riudarenes i Sils.

El 99,5% dels participants han votat en contra de la construcció d'aquesta infraestructura. La meitat de les votacions s'han fet via internet i entre els participants hi ha unes 200 persones d'arreu d'Espanya i 94 d'altres països de tot el món. "És un clamor contra la MAT, un no rotund, i ens dóna molta energia per poder exigir una reunió urgent amb el govern i Red Eléctrica", ha assegurat un dels portaveus de l'agrupació ciutadana, Xavi Amat.

La plataforma No a la MAT defensa que aquesta línia elèctrica de quatre-cents mil volts és innecessària i està sobredimensionada.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut