imatge d'arxiu de l'Airbus 310 que les Forces Aèries Espanyoles fa servir per transportar autoritats.
L'aparell ja va deixar a terra el príncep d'Astúries el 25 de novembre.
Santo Domingo

L'avió que portava el príncep Felip a Hondures ha de tornar a Santo Domingo per una segona avaria en dos mesos

L'Airbus 310 de les Forces Aèries Espanyoles ha hagut de girar cua per un problema amb el filtre de l'oli i aterrar a Santo Domingo, d'on s'havia enlairat 20 minuts abans, després d'una parada tècnica. És el mateix aparell que el novembre va obligar el príncep a suspendre un viatge oficial al Brasil.

RedaccióActualitzat

L'avió de les Forces Aèries Espanyoles que portava el príncep Felip a Hondures ha hagut de fer mitja volta i tornar a Santo Domingo només 20 minuts després d'enlairar-se de la capital dominicana, on havien fet una parada tècnica. En reprendre el vol, el pilot ha detectat un problema en el filtre de l'oli i ha decidit tornar a la República Dominicana per precaució.

Aquesta és la segona vegada que l'Airbus 310 que s'utilitza per traslladar autoritats li juga una mala passada al Príncep d'Astúries. El 25 de novembre, una avaria va frustrar el viatge oficial de dos dies de Felip al Brasil.

Aquesta vegada el viatge no s'ha hagut de cancel·lar, i l'avió ha reprès el vol després de descartar qualsevol problema amb el motor. El retard, però, obligarà a modificar l'agenda de l'hereu de la Corona a Honduras, on ha d'assistir a la presa de possessió del president hondureny, Juan Orlando Hernández.

Anar al contingut