Junqueras ha fet aquestes declaracions en un acte amb empresaris joves catalans.
Junqueras ha fet aquestes declaracions en un acte amb empresaris joves catalans.
Barcelona

Junqueras recupera la idea d'aturar l'economia una setmana si l'Estat prohibeix la consulta

El líder d'ERC ho veu com una mesura de pressió si l'Estat prohibeix la consulta. Junqueras ha respost així les declaracions de Mariano Rajoy, que va reiterar que el referèndum a Catalunya no se celebrarà. La consulta, l'economia i les eleccions europees seran alguns dels temes que centraran l'entrevista que TV3 farà avui, a les 21.50, a Oriol Junqueras.

RedaccióActualitzat

Les declaracions del president del govern espanyol, assegurant que el referèndum no se celebrarà ni es fragmentarà Espanya han tingut ja les seves rèpliques. "Quan t'enfrontes amb un profeta que no n'encerta ni una és legítim pensar que, potser, en la propera profecia també s'equivocarà", ha afirmat el líder d'ERC, Oriol Junqueras, en un auditori ple de joves empresaris catalans.

Com a mesura de pressió si l'Estat no permet la consulta, Junqueras ha reiterat la possibilitat d'aturar l'economia una setmana. "A mi no em preocupa una setmana, em preocupen les 52 de l'any i, com que em preocupem, haig de fer tot el possible per garantir que el futur del meu país estigui en mans dels meus conciutadans. Per tant, el que diré aquí i a tot arreu és que no ens resignarem a no votar. Defensarem el dret a vot a través de tots els drets democràtics", ha afegit el líder dels republicans.

TV3 entrevista aquest dimarts el cap de l'oposició

Aquest dimarts a les 21.50, just després del "Telenotícies Vespre", els periodistes de TV3 Carles Prats i Lídia Heredia entrevistaran en directe al cap de l'oposició.

L'entrevista a Oriol Junqueras es fa després que el Parlament de Catalunya hagi aprovat els pressupostos de la Generalitat, amb el suport d'Esquerra, i en un moment en què continua viu el debat sobre si ERC ha d'entrar o no al govern. Les eleccions europees del maig, la situació econòmica o la desafecció de la gent vers la política seran altres dels temes que s'hi tractaran.

Anar al contingut