Futbol

Bartomeu confirma que el Barça no emprendrà accions legals contra Cases i confia a recuperar Sandro Rosell en un futur

El Barça no emprendrà accions judicials contra Jordi Cases, el soci que va demandar Sandro Rosell. Així de taxatiu s'ha mostrat el nou president, Josep Maria Bartomeu, en una entrevista a Catalunya Ràdio on ha deixat clar, també, que la directiva no pensa garantir-ho per escrit tal i com reclama Cases per retirar la querella. I és que Bartomeu considera que aquest tema només concerneix a les dues parts implicades: el soci denunciant i Sandro Rosell.

Actualitzat

El Barça no emprendrà accions judicials contra Jordi Cases, el soci que va demandar Sandro Rosell. Així de taxatiu s'ha mostrat el nou president, Josep Maria Bartomeu, en una entrevista a Catalunya Ràdio on ha deixat clar, també, que la directiva no pensa garantir-ho per escrit, tal com reclama Cases per retirar la querella. I és que Bartomeu considera que aquest tema només concerneix les dues parts implicades: el soci denunciant i Sandro Rosell.

De Rosell ha dit que tot i no formar ja part de la junta directiva, espera poder comptar amb ell en un futur. Bartomeu també ha confirmat la informació avançada per Catalunya Ràdio referida a la petició del vicepresident Carles Vilarrubí de treballar per tancar la "fractura" existent en el Barça.  

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut