Sant Joan Despí

Esperanza Aguirre: "'Espanya ens roba' és un eslògan que ha calat, i contra això s'han de publicar les balances"

La presidenta del PP de Madrid, Esperanza Aguirre, ha assegurat que "publicar les balances fiscals és dir què es recapta", i que si bé aquí es creu que Montoro no les vol publicar per Catalunya, "jo crec que és per Madrid". "Aquest és el govern de la transparència i, per tant, ha de publicar les balances fiscals", ha conclòs l'expresidenta de la Comunitat de Madrid.

RedaccióActualitzat

La presidenta del PP de Madrid, Esperanza Aguirre, s'ha mostrat contrària al nou sistema anunciat pel ministre d'Hisenda espanyol, Cristóbal Montoro, per substituir les balances fiscals. En declaracions al programa "Els matins", Aguirre ha assegurat que cal que es publiquin les balances fiscals per desmentir que hi ha espoli de Madrid cap a Catalunya. "'Espanya ens roba' és un eslògan que ha calat i contra això s'han de publicar les balances fiscals", ha afegit.

Aguirre ha afegit que "publicar les balances fiscals és dir què es recapta", i que si bé aquí es creu que Montoro no les vol publicar per Catalunya, "jo crec que és per Madrid". "Aquest és el govern de la transparència i, per tant, ha de publicar les balances fiscals", ha conclòs l'expresidenta de la Comunitat de Madrid, per qui "el dret a la secessió no existeix pel fet de pagar més impostos".

I és que Aguirre ha assegurat que el que es vol fer a Catalunya és "un referèndum d'autodeterminació", i la llei no ho permet. En la línia d'altres dirigents populars, Aguirre ha marcat distàncies entre el cas català i l'escocès, i ha admès que si Catalunya s'independitzés seria "un esquinç per a tots nosaltres".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut