Sant Joan Despí

Protesta dels treballadors de TV3 davant el president de la CCMA

Un grup de treballadors de TV3 ha reclamat durant més de dotze hores davant la porta del despatx on s'ha reunit el president de la Corporació de Mitjans Audiovisuals, Brauli Duart, i la resta de la direcció que es prorrogui l'actual conveni de l'empresa i que es reprenguin les negociacions.

RedaccióActualitzat

Treballadors de TV3 han retingut durant hores el president de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, Brauli Duart; el director de Televisió de Catalunya, Eugeni Sallent, i un grup de directius de l'empresa.

Els treballadors han reivindicat durant més de dotze hores que no hi hagi noves retallades salarials, que es prorrogui l'actual conveni de l'empresa i que es reprenguin les negociacions.

Els treballadors s'han concentrat a l'àrea de direcció de TV3 mentre Brauli Duart es reunia amb els directius de la televisió per explicar l'estat actual de les negociacions de cara a un nou conveni col·lectiu. Els últims directius que es trobaven a les instal·lacions han sortit cap a la mitjanit enmig de les protestes dels treballadors.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut