Fourcade és un dels biatletes més destacats del moment. (Foto: Reuters)
Sotxi-2014

El nord-català Martin Fourcade guanya l'or olímpic en la prova de persecució del biatló

El ceretà Martin Fourcade ha guanyat la medalla d'or en la prova de persecució del biatló als Jocs Olímpics d'hivern de Sotxi. El nord-català, que havia guanyat una plata olímpica a Vancouver 2010, ha basat el seu triomf en la velocitat sobre els esquis durant els 12,5 quilòmetres de recorregut. En el tir, Fourcade n'ha encertat 19 de 20.

Actualitzat

El ceretà Martin Fourcade ha guanyat la medalla d'or en la prova de persecució del biatló als Jocs Olímpics d'hivern de Sotxi. El nord-català, que havia guanyat una plata olímpica a Vancouver 2010, ha basat el seu triomf en la velocitat sobre els esquis durant els 12.5 quilòmetres de recorregut. En el tir, Fourcade n'ha encertat 19 de 20.

Fourcade, que dissabte passat va ser sisè en la modalitat d'esprint, ha superat per 14 segons el txec Moravec i per 24 segons el francès Béatrix. La quarta plaça ha estat per al noruec Bjoerndalen. El llegendari biatleta, que va guanyar l'or en l'esprint i suma 12 medalles olímpiques, ha desaprofitat la primera oportunitat per esdevenir l'atleta més llorejat de la història en un Jocs d'hivern.