Bryan Ferry en plena acció en un concert a Montreux.
Bryan Ferry actuarà el 5 de juliol a l'Auditori del Fòrum. (Foto: Reuters)
Barcelona

El cantant anglès Bryan Ferry encapçala el Festival de Guitarra de Barcelona

El cantant i compositor britànic Bryan Ferry és un dels noms destacats de la 25a edició del Festival de Guitarra de Barcelona, un certamen que arrenca dijous de la setmana que ve amb els britànics Fanfarlo. Entre els participants hi ha artistes tan diversos com The Stranglers, Estopa, Andrés Calamaro, Gerard Quintana, Sanjosex, Jorge Drexler o Luz Casal.

RedaccióActualitzat

L'exlíder de Roxy Music, Bryan Ferry, tancarà la 25a edició del Festival de Guitarra de Barcelona. El 5 de juliol, el cantant britànic actuarà a l'Auditori del Fòrum. El certamen arrenca dijous de la setmana que ve amb la banda londinenca d'indie pop Fanfarlo, que actuarà a BARTS. Els impulsors del festival - The Project- consideren que es tracta de l'edició més completa i atractiva de la seva història.

A més de Bryan Ferry i Fanfarlo, destaquen les actuacions de Michah P. Hinsons, The Stranglers, Femi Kuti & The Positive Force, Amos Lee, Omar Faruk Tekbilek, Jorge Drexler, Andrés Calamaro i Chrystal Fighters. També hi haurà una forta presència catalana, amb els nous treballs de Gerard Quintana, Estopa, Sanjosex o Joan Dausà. Entre els artistes espanyols cal subratllar els concerts de Loquillo, Luz Casal, Los Secretos, Rosario i Rozalén.

Però el cartell encara continua afegint noms i aquest dimarts es va confirmar que la gira de comiat de la veterana banda alemanya Tangerine Dream passarà per Barcelona el 20 de maig. Les 50.000 localitats de la 25a edició del Festival de Guitarra de Barcelona ja són a la venda.

 

 

Anar al contingut