La número dos del PP, María Dolores de Cospedal, ha donat suport a Bauzá. (Foto: EFE)
La número dos del PP, María Dolores de Cospedal, ha donat suport a Bauzá. (Foto: EFE)
Palma

El PP de les Balears donarà una targeta per obtenir descomptes en comerços de les Illes als 22.000 militants del partit

El partit de José Ramón Bauzá posarà en marxa una targeta amb què s'aconseguiran descomptes en més de 300 establiments de les Balears. La "targeta PP blava", diuen, vol "donar valor afegit al fet de pertànyer al PP".

RedaccióActualitzat

Ser afiliat del PP de les Illes tindrà descompte. La formació de José Ramón Bauzá diu que vol premiar la fidelitat dels seus afiliats i posarà en marxa una targeta blava que servirà per aconseguir descomptes en més de 300 establiments de les Balears. Fins a 22.000 militants del partit rebran aquesta targeta.

La "targeta PP blava"

Els simpatitzants al PP de Bauzá que cada mes paguin la quota al partit tindran avantatges econòmics, com descomptes al taller mecànic si van a canviar-hi les rodes del cotxe. També servirà en restaurants, òptiques, botigues de roba, etc. En les pròximes setmanes es posarà en marxa aquesta targeta, que s'ha batejat com "targeta PP blava".

Els empresaris que s'han adherit a la iniciativa marcaran en cada cas quin descompte ofereixen segons les seves possibilitats, si del 10 o del 15%. Fonts del partit han explicat que el que pretenen és "donar valor afegit al fet de pertànyer al PP".

La iniciativa, absolutament inèdita, arriba quan falta poc més d'un any per a les pròximes eleccions i en un escenari on la política del govern Bauzá ha estat durament contestada també des de dins del PP.

 

 

 

Anar al contingut