Fourcade ja ha guanyat dos ors a Sotxi. (Foto: Reuters)
Sotxi-2014

El nord-català Martin Fourcade amplia el seu botí a Sotxi amb una medalla d'or a la prova individual del biatló

Martin Fourcade va camí de convertir-se en l'estrella dels Jocs de Sotxi. El biatleta nord-català, que ja va guanyar l'or en la modalitat de persecució, ha tornat a pujar al lloc més alt del podi en la prova individual. El ceretà, que només ha fallat un tret en les quatre estacions de tir, ha parat el crono en els 49 minuts i 31 segons després de 20 quilòmetres.

Actualitzat

L'alemany Erik Lesser, infalible amb el rifle, ha estat plata a 12 segons de Fourcade. El bronze se l'ha endut el rus Evgeni Garanitxev. El noruec Ole Einar Bjoerndalen, que busca el rècord històric de medalles en un Jocs d'hivern, ha fallat quatre trets i ha acabat 34è.