Artur Mas reunit amb empresaris catalans.
Artur Mas reunit amb empresaris catalans.
Barcelona

Artur Mas demana als empresaris catalans suport per encarar el procés polític

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha demanat la col·laboració dels empresaris catalans per assolir el que ha definit com els tres objectius principals del govern: remuntar la situació econòmica, mantenir la cohesió social i encarar un procés polític que ha qualificat de complex. Mas ha fet aquestes declaracions durant l'acte de presentació del llibre "Capitans d'indústria", que recull la trajectòria de les principals famílies industrials catalanes.

RedaccióActualitzat

Segons Artur Mas, tres són els objectius principals del seu govern: remuntar la situació econòmica, mantenir la cohesió social i encarar un procés polític que ha qualificat de complex. El president de la Generalitat, Artur Mas, ha demanat a representants de les principals empreses familiars catalanes el seu suport per tirar endavant amb aquests objectius, durant l'acte de presentació del llibre "Capitans d'indústria", que recull la trajectòria de les principals famílies industrials catalanes. Mas també ha afegit "ni el món de l'economia ha de passar de la política, ni el món de la política ha de passar del de l'economia".

L'amfitrió de l'acte, el president del Banc Sabadell, Josep Oliu, ha dit que els protagonistes del llibre són persones que han fet empreses i que aquestes empreses han fet Catalunya. Que eren emprenedors que van veure oportunitats de fer negocis fins i tot en èpoques difícils i van tenir ambició. Ha afegit que els empresaris amb ambicions i projectes faran una Catalunya gran o no la faran.

Han assistit a l'acte empresaris com Josep Lluís Bonet (Freixenet i Fira de Barcelona), Jordi Mercader (Miquel y Costas), Víctor Grífols (Grífols) i Josep Maria Pujol (Ficosa), les trajectòries dels quals apareixen al llibre. També hi han acudit representants de les famílies Esteve, Carulla (Agrolimen), Carbonell (Copcisa), Miarnau (Comsa Emte), Pont (Borges) i Puig, entre d'altres representants empresarials presents al llibre, i algunes personalitats més, com Luis Conde (Seeliger&Comte) i l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol; en total unes 180 persones que han fet petita la sala d'actes de la seu de Banc Sabadell a Barcelona.

Anar al contingut