Kíev

El president ucraïnès anuncia una treva i la represa de converses amb els representants de l'oposició

L'assalt policial al centre de la protesta opositora a la capital ucraïnesa ha provocat almenys 26 morts i centenars de ferits a les últimes 24 hores. Deu dels morts són policies i setze són civils. Els aldarulls s'han estès a altres ciutats i les converses entre els líders dels dos bàndols han acabat de matinada sense acord.

RedaccióActualitzat

El president ucraïnès, Víktor Ianukóvitx, ha anunciat aquest dimecres a la nit una treva i la represa de converses amb els representants de l'oposició. Encara no se sap quin efecte tindrà aquest anunci entre els manifestants que continuen atrinxerats a la plaça Maidan, després que les últimes 24 hores hagin deixat almenys 26 morts en els dies més sagnants del conflicte que enfronta govern i opositors.

De les 26 víctimes mortals d'aquesta nit de violència a Ucraïna, deu són policies i setze són civils. Segons el Ministeri de l'Interior, entre els centenars de ferits hi ha 350 agents hospitalitzats, 74 dels quals amb ferides de bala. A les últimes hores, el centre de la capital ucraïnesa s'ha convertit en l'escenari d'una autèntica batalla campal enmig de les flames. Les forces de seguretat han intentat enderrocar les barricades que els manifestants havien encès i aquests hi han respost llançant coets i bombes incendiàries.

VÍDEOS RELACIONATS
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut