Pablo Álvarez celebra un gol contra el Porto. (Foto: FCB)
Hoquei patins

El Reus Deportiu i el Moritz Vendrell completen el ple d'equips catalans als quarts de final de la Lliga Europea

El Reus Deportiu i el Moritz Vendrell acompanyaran el Barça als quarts de final de la Lliga Europea d'hoquei patins després de derrotar l'Oliveirense per 8-5 i el Diessbach per 9-6, respectivament. Per la seva banda, l'Igualada s'ha imposat al Vic per 4-2 i jugarà la final a 4 de la Copa de la CERS.

Actualitzat

Hi haurà ple d'equips catalans als quarts de final de la Lliga Europea d'hoquei patins. El Moritz Vendrell i el Reus Deportiu han aconseguit segellar la classificació després de derrotar respectivament el Diessbach (9-6) i l'Oliveirense (8-5) i acompanyaran el Barça, que s'ha assegurat el primer lloc del seu grup amb una golejada contra el Porto al Palau (7-0).

Un cop finalitzada la fase de grups, els aparellaments de quarts de final són els següents: Vendrell-Valdagno, Reus-Benfica, Valongo-Barça i Porto-Liceo.

L'Igualada, a la final a 4 de la CERS

El Monbus Igualada ha guanyat el Vic per 4-2 i s'enfrontarà al Breganze en la final a quatre de la Copa de la CERS que, segons ha avançat Catalunya Ràdio, el club igualadí n'ha demanat l'organització. El Noia Freixenet, per la seva banda, ha perdut per 3-2 a la pista del Bassano però encara ha de disputar la tornada a l'Ateneu Agrícola de Sant Sadurní. En cas de remuntada, els homes de Ferran López es trobarien amb el Forte dei Marmi de Pedro Gil.

Anar al contingut