Madrid

S'entrega a la policia el conductor que es va gravar avançant un camió des del seient del copilot

El conductor temerari que va pujar a Internet un vídeo en el qual avançava un camió des del seient del copilot s'ha lliurat aquest dijous al matí a la comissaria de la Policia Nacional de La Verneda a Barcelona. La policia ha demanat ajuda per detenir el jove i ha rebut més de 40 correus electrònics després de la crida.

RedaccióActualitzat

S'entrega a la policia el jove de vint anys que va pujar un vídeo a Internet conduint des del seient del copilot. Aquest dijous al migdia, s'ha presentat a la comissaria de la Verneda de Barcelona, i a hores d'ara està detingut i encara no ha declarat.

Ahir, la Policia Nacional va anar a buscar-lo a casa per detenir-lo per un delicte contra la segureta viària i no el van trobar. La Policia Nacional havia demanat ahir a través de Ttwitter ajuda a la ciutadania per identificar-lo, i van rebre una quarantena de comunicacions. El jove té vint anys, és de nacionalitat francesa i viu a Catalunya

El conductor és un jove que va penjar un vídeo seu a YouTube conduint des del seient del copilot. Una hora després de publicar-lo el va eliminar, però ja era tard perquè la policia l'havia vist i l'havia compartit per demanar ajuda als ciutadans per "treure els conductors criminals de la circulació".

Anar al contingut