El camió de l'equip Epsilon, al Dakar. (Foto: Epsilon Team)
El camió de l'equip Epsilon, al Dakar. (Foto: Epsilon Team)
Sant Andreu de Llavaneres

Epsilon Team defensa la innocència dels seus tres membres detinguts a França per narcotràfic

Epsilon Team, l'equip on treballaven Xavi Mora, Jordi Bañeres i David Oliveres, tres dels detinguts per presumpte tràfic de drogues durant el Ral·li Dakar, ha emès un comunicat on defensa la innocència i "honestedat" dels seus membres. Aquest dijous s'ha convocat la primera mobilització a favor del seu alliberament.

RedaccióActualitzat

L'últim de defensar públicament la innocència de Xavi Mora, Jordi Bañeres i David Oliveres és Epsilon Team, l'empresa d'assistència logística del Ral·li Dakar, de la qual formaven part.

Epsilon Team ha emès un comunicat on demana màxim respecte per la presumpció d'innocència dels tres membres arrestats, dos dels quals són a França. "Confiem totalment en l'honestedat dels nostres companys i estem convençuts que són víctimes del crim organitzat, sense responsabilitat ni coneixement de la col·locació de narcòtics dins del camió d'assistència del Dakar". A més, amplien els detalls sobre el possible moment del delicte i es mostren ferms a afirmar que va ser en algun moment entre l'entrega del vehicle a la campa de Valparaíso (Xile) i la recollida del camió al port de Le Havre.

En tot moment guarden màxim respecte per la Justícia, tant l'espanyola com la francesa en què confien que actuï com més aviat millor perquè es demostri la innocència dels seus companys, perquè tots tres "siguin posats en llibertat i puguin retrobar-se amb els seus familiars i amics, i reprendre les seves vides amb total normalitat".

Cal recordar que als tres detinguts se'ls acusa d'un delicte de tràfic de drogues per haver amagat i traslladat 1.400 quilos de cocaïna dins d'un dels camions d'Epsilon durant el Ral·li Dakar.

Els municipis de Sant Andreu de Llavaneres i Canet de Mar, pobles de Xavi Mora i Jordi Bañeres, respectivament, també confien en l'alliberament dels detinguts. Amics i familiars han convocat mobilitzacions, que han començat aquest dijous a Llavaneres. Confirmen que des d'ara i fins que tornin a casa tenen pensat reunir-se cada dijous. La segona mobilització serà el dia 6 de març a Canet de Mar, a la mateixa hora.

Anar al contingut