El soci Jordi Cases en una de les rodes de premsa que ha fet.
Barça

El soci Jordi Cases es reuneix amb Manos Limpias, que aspira a exercir d'acusació popular en el "cas Neymar"

Segons el diari "Marca", el soci del Barça Jordi Cases s'hauria reunit amb el sindicat Manos Limpias aquest divendres. La visita ha provocat tot tipus de sospites, perquè aquest sindicat podria presentar-se com a acusació popular contra l'expresident. En realitat, segons han confirmat des de l'entorn de Jordi Cases, la trobada és només per fer un reportatge, per part d'aquest soci blaugrana, sobre el "dret a decidir".

Actualitzat

Segons el diari "Marca", el soci del Barça Jordi Cases s'hauria reunit amb el sindicat Manos Limpias aquest divendres. En aquesta reunió, el sindicat d'extrema dreta hauria ofert a Cases convertir-se en acusació popular en el procés obert contra Sandro Rosell i el Barça, segons afirma el rotatiu madrileny.

La visita ha provocat tot tipus de sospites. En realitat, segons han confirmat des de l'entorn de Jordi Cases, la trobada és només per fer un reportatge, per part d'aquest soci blaugrana, sobre el "dret a decidir".

Cases, que té una productora amb la qual fa reportatges sobre el procés independentista català, va entrevistar el secretari general de Manos Limpias, Miguel Bernard. Tot i això, "Marca" afirma que el tema central de la conversa va ser el "cas Neymar" i les conseqüències que està tenint la querella de Cases.

Bernard i Cases van estar més d'una hora reunits i "Marca" assegura que el soci del Barça va explicar que el procés l'està esgotant i que no pot més. "Marca" explica que Cases està patint molta pressió des que va decidir querellar-se contra Sandro Rosell i tot el que ha generat des d'aleshores el cas l'ha dut a un estat de nervis insostenible fins al punt de voler oblidar el tema.

Anar al contingut