Un grup de marroquins s'acosta a una de les portes de l'accés fronterer de Melilla.
Un grup de marroquins s'acosta a una de les portes de l'accés fronterer de Melilla. (Foto: Reuters)
Ceuta

El PP tomba l'intent de crear una comissió d'investigació pel cas de la tragèdia de Ceuta

La majoria del PP ha tombat l'intent de crear una comissió d'investigació al Congrés dels Diputats pel cas de la tragèdia de Ceuta del 6 de febrer quan van morir almenys 15 immigrants ofegats quan intentaven arribar a territori espanyol.

RedaccióActualitzat

El PP troba innecessària la comissió d'investigació que han demanat el PSOE i l'Esquerra Plural per aclarir la suposada responsabilitat política de les morts de 15 immigrants ofegats, el 6 de febrer, quan intentaven arribar a territori espanyol. Els portaveus d'aquests partits, Soraya Rodríguez i Luis Centella, acusen el PP d'actuar amb covardia.

La portaveu del PSOE al Congrés dels Diputats ha dit que era una "indecència política no obrir una comissió d'investigació després de les mentides del govern i de les versions contradictòries." En la mateixa línia, Luís Centella, ha explicat que "el partit Popular té por i segueix estant a la defensiva" una actitud "incomprensible" segons el portaveu d'Esquerra Plural.

En resposta, el portaveu del PP, José Antonio Bermúdez de Castro, diu que "ja s'han donat les explicacions pertinents i que creu que s'ha actuat amb transparència." Bermúdez ha acabat el seu discurs acusant el PSOE de "no estar a l'alçada de les circumstàncies, no tenir sentit d'Estat i que pretén utilitzar una tragèdia amb l'únic fi de desgastar el govern."

Anar al contingut