Diumenge es reforça l'anticicló

El temps del diumenge ens recorda que anem camí de la primavera. El dia serà radiant, amb un gran domini del sol a gairebé tot el país. Només apareixeran alguns núvols baixos a punts del litoral sud al final del dia, a tot estirar. Dilluns serà un altre dia de sol.

Actualitzat

El cap de setmana s'acabarà amb un dia fins i tot més anticiclònic. Un potent centre d'altes pressions governa el temps des del centre d'Europa. Al llarg del dia, l'anticicló s'estendrà més cap a l'est del continent i també cap a l'Atlàntic.

Per tant, el temps d'aquest diumenge serà radiant, amb un gran domini del sol a gairebé tot el país. L'únic fet a destacar, a banda de les boirines de primera hora, serà la possibilitat d'alguns núvols baixos al litoral, a causa del vent que bufarà de mar cap a terra, sobretot a la costa Daurada i al final del dia.

Tot i la bonança diürna, hi ha molt contrast de temperatura entre el dia i la nit. Així, el dia ha començat amb un matí fred amb glaçades febles a la meitat nord del país i amb molts valors que han quedat poc per sobre dels 0ºC al sud. Tot i això i en general, les mínimes han estat més altes que les de dissabte. Les màximes seran similars o lleugerament més baixes que les d'ahir, que van arribar als 21 o 22 graus en els casos extrems.

Al País Valencià i les Balears, domini del vent de gregal amb algun cop moderat. El vent acumularà núvols baixos al litoral, sobretot cap a la Safor i la Marina Alta.

I els pròxims dies...

La tendència anticiclònica continuarà a principis de setmana, amb un dilluns de cel assolellat i ambient suau. La situació pot canviar entre dimarts i dimecres.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut