Fernándes Díaz, al Centre d'Estada Temporal d'Immigrants, a Melilla. (Foto: EFE)
Fernándes Díaz, al Centre d'Estada Temporal d'Immigrants, a Melilla. (Foto: EFE)
Melilla

Fernández Díaz qualifica d'"emergència d'Estat" la situació a Ceuta i Melilla i anuncia que invertirà 1,5 milions a la tanca

El ministre de l'Interior, després de visitar el perímetre fronterer de Melilla, ha anunciat l'engegada, amb caràcter d'urgència, de millores en la tanca de Melilla amb una inversió d'1,5 milions d'euros. S'hi col·locarà una malla antienfilades i tres torres amb càmeres tèrmiques.

RedaccióActualitzat
El ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, ha qualificat d'"emergència d'Estat" la situació que es viu a Ceuta i Melilla, on és de visita oficial per abordar la problemàtica a les zones frontereres amb el Marroc. El ministre, després de visitar el perímetre fronterer de Melilla, ha anunciat l'engegada, amb caràcter d'urgència, de millores en la tanca de Melilla amb una inversió d'1,5 milions d'euros. S'hi col·locarà una malla antienfilada i tres torres amb càmeres tèrmiques.

Díaz, que ha mantingut una reunió amb els comandaments de la Policia Nacional i de la Guàrdia Civil de Melilla, ha descartat la presència de l'exèrcit per reforçar el treball del cos policial i ha tornat a reiterar que no se'ls pot acusar de tenir cap responsabilitat en relació amb els fets dramàtics de fa un mes en què van morir 15 immigrants.

Fernández Díaz, finalment, ha visitat el Centre d'Estada Temporal d'Immigrants per parlar amb ells i veure en quines condicions es troba, ja que té capacitat per a 480 persones i n'acull 1.300.
Anar al contingut