Cartell de les primàries del PSC a Barcelona.
Cartell de les primàries del PSC a Barcelona.
Barcelona

Jordi Martí, Carmen Andrés, Laia Bonet, Collboni i Martínez Sampere, candidats a les primàries del PSC a Barcelona

Són Jordi Martí, Carmen Andrés, Laia Bonet, Jaume Collboni i Rocío Martínez Sampere. Ha quedat descartat de la cursa un candidat, Manel Fernández. Les primàries, obertes a militants i ciutadans, es faran el 29 de març en primera volta, i la segona volta serà el 5 d'abril.

RedaccióActualitzat

Ja són definitius els noms dels cinc candidats a les primàries del PSC que decidiran qui disputarà l'alcaldia de Barcelona a les eleccions municipals de l'any que ve. Seran Jordi Martí, Carmen Andrés, Laia Bonet, Jaume Collboni i Rocío Martínez Sampere.  

Ho ha anunciat l'autoritat electoral del partit, un cop revisats per segon cop els avals presentats. Ha quedat descartat de la cursa un candidat, Manel Fernández. Fernández va ser el candidat que menys avals va obtenir, malgrat que va reunir 1.161 suports de ciutadans no implicats en el PSC, i 173 suports de militants del partit.

Les primàries, obertes a militants i ciutadans, es faran el 29 de març en primera volta, i la segona volta serà el 5 d'abril. Serà una votació oberta, on qualsevol barceloní de més de 16 anys que pagui un euro podrà decidir l'alcaldable del PSC per Barcelona.

 

Anar al contingut