Arantza Quiroga, al congrés del PP basc.
Arantza Quiroga, al congrés del PP basc.
Sant Sebastià

Arantza Quiroga, reelegida com a presidenta del PP basc amb el 72% dels vots

L'actual presidenta del Partit Popular del País Basc ha estat reelegida en el càrrec amb el 72,8% dels vots. Quiroga tanca així un congrés extraordinari marcat pels enfrontaments interns després del relleu d'Iñaki Oyarzábal.

RedaccióActualitzat

Arantza Quiroga seguirà al capdavant del PP basc i tanca així la crisi interna del partit que ella mateixa va començar. Quiroga, actual presidenta del partit Popular del País Basc, ha estat reelegida amb el 72,8% dels suports després de forçar el relleu d'Iñaki Oyarzábal.

El protagonista del matí ha estat el fins ara secretari general del partit, Iñaki Oyarzábal. Oyarzábal ha rebut una gran ovació després de les paraules d'agraïment que li ha dedicat la secretària general del partit, María Dolores de Cospedal.

La decisió de Quiroga, de rellevar el fins ara secretari general, Iñaki Oyarzábal, va obrir una crisi en el partit. Quiroga tindrà ara com a número dos la parlamentària popular Nerea Llanos. La presidenta el PP basc ha deixat clar que necessita a tothom per modernitzar el partit i ha demanat perdó a tots els afiliats que s'hagin sentit ofesos per la crisi interna que ha sacsejat el partit a l'hora de configurar la nova executiva.

Anar al contingut