Bàsquet

Jacob Pullen trenca el rècord de triples en un partit de l'ACB i el Barça guanya a Valladolid (66-111)

Jacob Pullen ha estat el protagonista de la fàcil victòria del F. C. Barcelona a Valladolid (66-111). El base nord-americà ha batut el rècord de triples en un partit de l'ACB. Pullen ha anotat 12 (de 15 intents), un més dels que va anotar Oscar Schdmit (a les files del Valladolid) el 19 de març del 1994.

Actualitzat

Jacob Pullen ha estat el protagonista de la fàcil victòria del F. C. Barcelona a Valladolid (66-111). Davant les absències de Juan Carlos Navarro i Ante Tomic, als qui l'entrenador Xavi Pascual ha donat festa per a aquest partit, el base nord-americà ha batut el rècord de triples en un partit de l'ACB. Pullen ha anotat 12 (de 15 intents), un més dels que va anotar Oscar Schdmit (a les files del Valladolid) el 19 de març del 1994. El jugador blaugrana ha acabat el partit amb 42 punts (14 en el segon quart, 3 en el tercer i 25 a l'últim amb 7 triples) en poc menys de 23 minuts en pista.

Els locals només han aguantat el ritme dels blaugranes els primers cinc minuts, moment en què les diferències han començat a augmentar. Els primers 10 minuts han acabat 12 a 22 i els segons, 25 a 53 coincidint amb el començament del festival de Pullen. Al començament del tercer quart l'avantatge del Barça ha superat els 30 punts d'avantatge amb dos triples consecutius de Marcelino Huertas (25-56). Una esmaixada de Lampe a l'últim quart trencava la barrera dels 40. Pullen ha rematat la feina amb uns últims minuts espectaculars.

El Valladolid ha estat aquesta temporada una font de rècords per al Barça. En el partit de la primera volta ja va perdre de 59 al Palau Blaugrana (109-50), la diferència més gran en la història de l'ACB. L'anterior millor registre de triples del Barça en un partit el tenia Chicho Sibilio, que el 12 d'abril del 1986 va anotar 10.