Blanes

Els Premis Recull compleixen 50 anys

Blanes ha tonat a fer entrega dels seus premis Recull. "L'altre costat del mirall", de l'andorrà Iñaki Rubio, ha guanyat el premi Joaquim Ruyra de Narració. Amb aquesta l'obra, l'autor explica el dia a dia de diverses persones. L'actor Ramon Madaula ha estat guardonat amb el Premi de Teatre per l'obra autocrítica sobre el món del teatre català "Coses nostres".

RedaccióActualitzat

S'han atorgat, una vegada més, els Premis Recull. Aquesta ja és la 50a edició i el llibre "L'altre costat del mirall", de l'andorrà Iñaki Rubio, ha guanyat el Premi Joaquim Ruyra de Narració. Amb aquesta obra, l'autor explica el dia a dia de diverses persones.

Aquesta és l'edició amb més participants que mai: 225 obres de 196 autors d'arreu de Catalunya, Andorra, Suïssa i França.

Aquest any, per primer cop, s'havia convocat el premi Joan Petit, de conte infantil, que és la categoria a la qual s'han presentat més candidats. El guanyador ha estat Jordi Serra Mayoral.

El premi Benet Ribas de poesia ha estat per a Joan Carles Gonzàlez, i el Salvador Reynaldos de periodisme l'ha guanyat, per segon cop, Víctor Gay.

L'actor Ramon Madaula ha estat guardonat amb el Premi de Teatre per l'obra autocrítica sobre el món del teatre català "Coses nostres".

Els Premis Recull de Blanes van néixer l'any 1964 arran d'una iniciativa generada per la revista del mateix nom, fundada el 1920, i per un grapat de blanencs capitanejats per la figura del periodista i promotor cultural català Benet Ribas.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut