Barcelona

Montull respon amb evasives les preguntes del fiscal

Després de declarar Fèlix Millet sobre el "cas de l'hotel del Palau" ho ha fet Jordi Montull, que ha respost amb evasives a les preguntes del fiscal. Montull reconeix els documents sobre aquest afer, però no recorda ni els noms ni cap conveni relacionat amb les requalificacions de les finques afectades per poder construir l'hotel de luxe, que al final no es va poder edificar. Segons l'acusat, totes les decisions del Palau les prenia Millet.

RedaccióActualitzat

Jordi Montull respon a les preguntes del fiscal amb evasives. El principal acusat del "cas de l'hotel del Palau de la Música", juntament amb Fèlix Millet, reconeix els documents sobre aquest afer, però no recorda ni els noms ni cap conveni relacionat amb les requalificacions de les finques afectades per poder construir l'hotel de luxe, que al final no es va poder edificar. Segons l'acusat, totes les decisions del Palau les prenia Millet.

Abans de declarar Jordi Montull ho ha fet l'expresident del Palau de la Música Fèlix Millet, que ha negat qualsevol cobrament irregular de comissions en el projecte fallit de l'hotel del Palau. Millet, en un interrogatori fugaç en què només ha respost al seu advocat, ha negat també haver pressionat polítics i ha explicat que l'únic que va fer és crear un equip de treball per tirar endavant el projecte, parlant amb tècnics i polítics per mantenir també la declaració del Palau per part de la Unesco com a Patrimoni de la Humanitat.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut