Priorat

Un vi ranci del Priorat encapçala la Llista Parker 2014

Un vi ranci de la Denominació d'Origen Qualificada Priorat obté la màxima puntuació. Gairebé una desena de vins de la DOQ Priorat encapçalen la llista de la revista The Wine Advocate.

RedaccióActualitzat

La Llista Parker 2014, dedicada als vins catalans, ha mantingut els vins de la Denominació d'Origen Qualificada Priorat entre els més ben valorats del món. El vi més ben puntuat de la llista ha estat un vi ranci tradicional del Priorat, valorat amb 100 punts. Aquesta llista està vinculada a la revista The Wine Advocate, fundada pel crític i guru dels vins nord-americà Robert Parker.

El Consell Regulador de la DOQ Priorat ha valorat molt positivament els excel·lents resultats atorgats per la llista elaborada per Parker. El president del Consell, Toni Alcover, afirma que aquests resultats representen "un nou reconeixement internacional al treball dels elaboradors i viticultors de la DOQ Priorat i al seu compromís amb la qualitat i la fidelitat al territori i esperonen tots els agents que treballen dia a dia a la DOQ Priorat a esforçar-se per mantenir aquesta tendència".

La DOQ Priorat és l'única denominació d'origen qualificada a Catalunya i una de les dues úniques amb aquest reconeixement a l'estat espanyol, d'acord amb els requisits i sistemes de producció que es desenvolupen en aquesta regió vinícola. Gairebé una desena de vins de la Denominació d'Origen Qualificada Priorat encapçalen la llista de la prestigiosa revista nord-americana "The Wine Advocate".

Anar al contingut