Mapa de les noves línies RT1 i RT2.
L'RT1 i l'RT2, en verd i rosa, respectivament.
Tarragona

Tarragona estrenarà Rodalies el 20 de març amb 55 trens diaris

El nou servei de Rodalies ferroviàries entre Tarragona i Reus s'estrenarà amb 55 trens diaris, i la connexió entre l'Arboç i Cambrils sense canviar de tren. A partir del maig s'incorporarà al sistema tarifari integrat, cosa que reduirà el preu del bitllet a la meitat.

RedaccióActualitzat

El Camp de Tarragona estrenarà Rodalies la setmana que ve. Dijous 20 de març es posarà en marxa el servei de Rodalies ferroviàries entre Tarragona i Reus i entre l'Arboç, al Baix Penedès, i Cambrils, a la Costa Daurada.

La connexió entre Tarragona i Reus tindrà 55 trens diaris, 10 més que amb el servei actual, amb una freqüència de pas de 30 minuts en hora punta. I per anar de l'Arboç a Cambrils no s'haurà de canviar de tren. Hi haurà 10 serveis diaris, 5 en cada sentit.

La ministra de Transports, Ana Pastor, ha destacat la col·laboració entre administracions d'aquesta manera: "Hem arribat a la frontera amb França. Hem arribat a París, a la capital de França. I avui estem arribant a tota la comarca del Camp de Tarragona. Sempre que viatgem junts en el mateix tren arribem molt més lluny."

La inversió és de 3'5 milions d'euros íntegrament de la Generalitat. El nou servei de Rodalies s'incorporarà al sistema tarifari integrat de Tarragona a partir del mes de maig, cosa que suposarà una reducció del preu del bitllet del 50%.

Anar al contingut