Futbol

El Barça es conjura per assegurar el pas als quarts de final de la Champions

Gerardo Martino ha convocat tots els jugadors disponibles, inclosos Andrés Iniesta i José Manuel Pinto, per assegurar aquest dimecres el pas als quarts de final de la Lliga de Campions. El tècnic del Barça no es refia del Manchester City tot i els dos gols de renda que porten els blaugranes del partit d'anada. "No ens donin per morts encara", avisa Javier Mascherano, que veu l'equip preparat per reaccionar després de la derrota a Valladolid.

Actualitzat

Gerardo Martino ha convocat tots els jugadors disponibles, inclosos Andrés Iniesta i José Manuel Pinto, per assegurar aquest dimecres el pas als quarts de final de la Lliga de Campions. El tècnic del Barça no es refia del Manchester City tot i els dos gols de renda que porten els blaugranes del partit d'anada.

Respecte a la derrota de Valladolid, el Barça recupera Andrés Iniesta, que va ser baixa per motius personals, i José Manuel Pinto, que ha rebut l'alta mèdica aquest dimarts mateix després de deu dies de baixa per una lumbàlgia. Tots dos han participat sense problemes en l'entrenament d'aquest matí.

La falta de regularitat, la clau

Javier Mascherano ha admès que "no hem sigut capaços d'aconseguir una regularitat ni en joc ni en resultats", però ha valorat que l'equip arriba al desenllaç de la temporada amb opcions a les tres competicions. "La nostra primera obligació és aquesta. Després, al maig, veurem on som. No ens donin per morts encara", ha dit l'argentí.

Mascherano ha sortit en defensa del tècnic blaugrana, Gerardo Martino: "La culpa la tenim tots, i juguem nosaltres, no ell. Si falla el grup cadascú té la seva part".

El mateix Martino ha comentat poc després que "hem fallat en alguns moments per diferents circumstàncies. No hi una sola raó que expliqui per què som irregulars". El tècnic argentí ha admès que el de Valladolid ha sigut dels pitjors partits del Barça aquesta temporada i creu que "ara cal recuperar sensacions. Estic segur que demà jugarem un bon partit", ha dit.

Finalment, el Tata també pensa que l'afició respondrà: "Tinc la certesa que la gent entendrà la situació i estarà a l'alçada. Entenen que els jugadors els necessiten i teindrem el seu suport".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut