A Espanya, H&M té 150 botigues i va facturar el 2013 gairebé 700 milions d'euros.
A Espanya, H&M té 150 botigues i va facturar el 2013 gairebé 700 milions d'euros.
Barcelona

H&M porta a Barcelona la seu central de comerç electrònic per al sud d'Europa

De moment, ja hi treballen un centenar de persones, que donen suport al servei d'atenció al client a Espanya i començaran aviat a gestionar també la venda on line a França, segons ha pogut saber el programa "23/24".

RedaccióActualitzat

La multinacional sueca de roba H&M ha decidit instal·lar a Barcelona la seu central de comerç electrònic per al sud d'Europa, segons ha pogut saber el programa "23/24". De moment, ja hi treballen un centenar de persones, que donen suport al servei d'atenció al client a Espanya i començaran aviat a gestionar també la venda on line a França. La seu barcelonina està ubicada als antics laboratoris de Bayer Hispania al carrer Còrsega amb Diagonal.

La companyia té més de 2.000 botigues a 44 països i dóna feina a 76.000 treballadors. A Espanya, on té 150 botigues, va facturar el 2013 gairebé 700 milions d'euros.

H&M és el segon grup tèxtil a Europa en facturació i va ser creat l'any 1947. Inditex, propietat d'Amancio Ortega, és el primer grup mundial, però té la seu de comerç per internet a Irlanda pels avantatges fiscals que ofereix aquest país. El negoci on line d'Inditex a l'estat espanyol li genera una facturació de 82 milions d'euros.

Totes dues empreses són clars competidors i últimament, han optat per l'estratègia d'incorporar a les seves col·leccions dissenyadors de renom com Stella Mcartney, Karl Lagerfeld o Donatella Versace.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut