Kuala Lumpur

Uns geòlegs relacionen la desaparició de l'avió amb un moviment semblant a un sisme al fons marí

Continua el misteri sobre l'avió de Malaysia Airlines que va desaparèixer dissabte. A les últimes hores, però, uns geòlegs xinesos han informat que aquell dia van detectar un moviment al fons marí, entre Malàisia i el Vietnam, semblant a un terratrèmol. Tant l'hora com el lloc d'aquest moviment coincideixen amb la desaparició del vol MH370. Els experts pensen que aquest fenomen l'hauria pogut provocar l'aparell quan es va estavellar al mar.

RedaccióActualitzat

Experts de la Universitat de Ciència i Tecnologia de la Xina han revelat que dissabte passat van detectar un "fet al fons marí", semblant a un terratrèmol, entre Malàisia i el Vietnam, que per l'hora i el lloc que va passar podria estar relacionat amb la desaparició del vol MH370 de Malaysia Airlines, amb 239 persones a bord.

Segons aquests geòlegs, el moviment es va registrar en una zona on aquest tipus d'activitats tel·lúriques és poc freqüent, un centenar de quilòmetres al nord del punt on es va tenir l'últim contacte confirmat amb els pilots de l'aparell, entre el golf de Tailàndia i el mar de la Xina Meridional. Aquest fenomen es va notar una hora i mitja després que l'avió deixés de ser visible pels radars civils, quan cobria la ruta entre Kuala Lumpur i Pequín. Per tant, aquests experts sospiten que "el moviment podria haver estat causat per l'avió quan es va estavellar al mar".

Ja ha passat gairebé una setmana d'aquesta misteriosa desaparició, que comença a ser una de les més enigmàtiques en la història de l'aviació. Les informacions són confuses i l'àrea de recerca, on participen desenes de vaixells i avions de 14 països, s'ha tornat a ampliar, ara en aigües de l'oceà Índic.

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut