Sant Joan Despí

"Bocamoll", el nou concurs de TV3 per demostrar agilitat de paraula

Endevinar paraules i conceptes en llengua catalana tindrà un doble premi des del pròxim dilluns, dia 10 de desembre. Un, el del propi participant, en demostrar que té la llengua ben llarga, i l'altre, el premi gros, el que posa en joc el nou concurs de TV3. Espartac Peran serà l'encarregat de presentar "Bocamoll", un espai d'entreteniment que s'emetrà de dilluns a divendres a dos quarts de nou, mitja hora abans del "Telenotícies vespre".

Actualitzat

"Bocamoll" és un concurs d'emissió diària, de 25 minuts de durada. Té diverses proves que tres equips de concursants han d'anar superant i mil euros diaris fixos per guanyar. De totes les proves, els responsables en destaquen dues.

"Les paraules de la tribu", un panell amb termes poc usuals que els concursants han de deduir després de sentir-ne la definició, i els "sms", definicions escrites amb omissió de vocals i signes de puntuació, com si es tractés de missatges de telèfon móbil.

El nou espai, dirigit per Espartac Peran, s'estrenarà dilluns, dia 10, a dos quarts de nou, just abans del "Telenotícies vespre".

Anar al contingut