Mapa del lloc on ha tingut lloc l'accident, a l'àrea d'escalada de Siruna, en terme municipal de Cornudella de Montsant.
La víctima escalava la via de Can Guiri, situada a la zona de Siurana.
Cornudella de Montsant

Un excusionista mor després de caure trenta metres mentre escalava a Siurana

Una persona ha mort mentre feia escalada a Siurana, al Montsant. Els bombers n'han rescatat el cos després de rebre la trucada de la persona que acompanyava la víctima en el moment de l'accident. Els bombers han activat un helicòpter i quatre dotacions terrestres. Els Mossos d'Esquadra hi han desplaçat tres patrulles i el grup de muntanya. En el rescat també han treballat efectius del SEM.

RedaccióActualitzat

Un escalador ha mort a primera hora de la tarda d'aquest diumenge a Cornudella de Montsant, al Priorat. La víctima s'ha precipitat d'una altura de 30 metres quan feia la via d'escalada de Can Guiri, situada a la zona de Siurana.

Un helicòpter dels Bombers de la Generalitat --amb efectius del Grup d'Actuacions Especials i d'Emergències Mèdiques-- s'ha enlairat només rebre l'avís, donat cap a les dues de la tarda per l'acompanyant de la víctima, que ha resultat il·lès.

A causa del vent l'helicòpter ha tingut dificultats per treballar a la zona, però finalment s'hi ha pogut acostar. El metge només ha pogut confirmar-ne la mort.

Fins al lloc també s'hi han desplaçat tres patrulles i la unitat del Grup de Muntanya del cos dels Mossos d'Esquadra, que han dut a terme les tasques de rescat del cos. També hi han treballat efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques.

 

Anar al contingut