Els candidats a les primàries del PSC. (Foto: ACN)
Els candidats a les primàries del PSC. (Foto: ACN)
Barcelona

Més d'11.000 persones s'han registrat per votar en les primàries del PSC a la ciutat de Barcelona

Un total de 21.000 persones podran votar dissabte vinent en la primera volta de les primàries per escollir el candidat socialista a l'alcaldia de Barcelona. Als 3.000 militants i 7.000 simpatitzants que té el partit a la ciutat comtal s'hi han afegit fins ara 11.000 persones més que s'han registrat per votar en aquestes primàries obertes.

RedaccióActualitzat

Un total de 21.000 persones podran votar en les primàries per escollir el candidat del PSC a l'alcaldia de Barcelona. Als 3.000 militants i 7.000 simpatitzants que té el partit a Barcelona s'hi han afegit fins ara 11.000 persones més que s'han registrat per votar en aquestes primàries obertes.

Segons ha fet públic l'organització de les primàries, la majoria d'aquests nous inscrits, 10.593, els han aportat les pròpies candidatures, mentre que 564 s'han registrat a través de la pàgina web o fitxes de paper.

En el procés de primàries, iniciat a principis de març, hi concorren cinc candidats: Carmen Andrés, Laia Bonet, Jaume Collboni, Jordi Martí i Rocío Martínez-Sampere. La primera volta de les primàries serà aquest dissabte, 29 de març, i la segona volta el dissabte següent, 5 d'abril.

 

Anar al contingut