Homs en la roda de premsa posterior al Consell Executiu.
Homs: "Les idees no estan perseguides en l'ordenament jurídic espanyol."
Barcelona

Homs: "Manos Limpias és un sindicat de neofranquistes que destaca per una trajectòria ombrívola"

El conseller portaveu del govern, Francesc Homs, en la roda de premsa posterior al Consell Executiu d'aquest dimarts s'ha referit al sindicat Manos Limpias com un sindicat "de neofranquistes que destaca per una trajectòria ombrívola." Homs també ha volgut recordar que "les idees no estan perseguides en l'ordenament jurídic espanyol, sempre que no es defensin amb violència", referint-se a la petició de Manos Limpias d'il·legalitzar l'ANC i també la querella interposada contra el president Mas.

RedaccióActualitzat

El conseller portaveu del govern, Francesc Homs, en la roda de premsa posterior al Consell Executiu d'aquest dimarts ha volgut recordar que "les idees no estan perseguides en l'ordenament jurídic espanyol sempre que no es defensin amb violència", referint-se a la petició del sindicat Manos Limpias demanant la il·legalització de l'ANC.

El portaveu ha fet referència a la querella que ha interposat també Manos Limpias contra Artur Mas, que ha estat rebutjada pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, i ha dit que no pensa dedicar paraules a una organització "neofranquista de trajectòria ombrívola".

Homs també s'ha referit a les respostes de la fiscalia sobre la consulta sobiranista, prevista per al 9-N. El portaveu ha constat que hi veu una "contradicció clara." També ha dit que "ens agradaria creure que la fiscalia actua amb criteri independent" i ha afegit que "quan s'expressa en un sentit un dia i al cap de 48 hores amb un criteri diferent doncs no ajuda que tinguem la convicció que hauríem de tenir respecte a la seva independència".

Anar al contingut